Allereerste wedstrijd voor Seagulls

08/05/2019

Hoorn- Zondag 12 mei 2019 speelt het mixed-softbalteam van de Seagulls een driekamp tegen Urbanus Hoorn en de Vrijbuiters uit Dronten. Een driekamp is een mini-toernooi waarbij de deelnemende ploegen alle drie tegen elkaar uitkomen. De wedstrijden worden georganiseerd door Urbanus en vinden plaats op hun sportcomplex te Hoorn.

Dit is de eerste keer dat de Seagulls in wedstrijdverband zullen aantreden. Een mooie gelegenheid voor de jonge vereniging om zich te meten met meer ervaren tegenstanders. De Seagulls zullen met 11 mannen en vrouwen afreizen naar Hoorn. Het enthousiasme is groot en de spelers staan te springen om voor het eerst een wedstrijd te spelen.

Ter voorbereiding op seizoen 2020 zijn de mannen van de Seagulls ook begonnen met honkbaltraining. Deze training wordt georganiseerd op dinsdagavond vanaf 19:00. Het doel is om de mannen klaar te stomen voor deelname aan de honkbalcompetitie. Deze training wordt aangeboden naast de reguliere training op donderdagavond. Op donderdagavond trainen de volwassenen vanaf 19:30 in de mixed-softbalvariant.  Lijkt honkbal of softbal je een leuke sport? Kom dan gezellig meetrainen.

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nlĀ 

× Vragen? WhatsApp ons