BeeBall toernooi Caribe

01/03/2020

GRONINGEN – Op zondag 1 maart 2020 hadden de Beeballers hun eerste toernooi van het nieuwe seizoen. Deze keer in een sporthal in Leek. Georganiseerd door Caribe Groningen.

In totaal deden er 44 kinderen mee van 6 verschillende verenigingen: Bedrocks Emmen, Knights Leek, The Blokes Veendam, Drachten Diamonds, Caribe Groningen en natuurlijk Seagulls Harlingen. 

Om 13:15 begon de gezamelijke warming-up. Iedereen deed gezellig mee en waren goed opgewarmd. Om 13:30 was dan de eerste wedstrijd: Caribe – Seagulls. De kinderen waren nog wat zenuwachtig en moesten weer even wennen aan de wedstrijddruk. De Seagulls deden erg hun best, maar helaas werd de wedstrijd verloren met 9-7. 

De 2de wedstrijd was tegen Drachten Diamonds. De Seagulls waren er weer helemaal in gekomen, deden ook nu weer hun uiterste best. En dat loonde. De Seagulls wonnen deze wedstrijd met 12-6. Daarna nog de laatste wedstrijd. Deze keer tegen de Bedrocks. De laatste wedstrijd was wel zwaarder, aangezien de vermoeidheid een beetje begon toe te slaan. De eerste 2 wedstrijden werden gespeeld vanaf de batting-tee. Maar de laatste wedstrijd speelden de Beeballers Coach-pitch. Daar werd de 1ste homerun van het seizoen geslagen door Tommy Tan. De Seagulls hadden ook deze wedstrijd gewonnen met 14-8. 

Na even wat gegeten en gedronken te hebben, kregen alle BeeBallers nog een mooie medaille om hun nek gehangen. En na een geslaagde, spannende dag zijn de BeeBallers om 16:00 uur weer huiswaarts gegaan.

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl 

× Vragen? WhatsApp ons