honkbal & softbal

Op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging? Sla je slag bij Seagulls! Meld je nu aan en kom 3 keer gratis mee trainen in Harlingen.

33885697518_6d1b4798bb_c
Beeball

Van 6 t/m 12 jaar

action-athletes-audience-barb-wires-209913
Aspiranten

Van 13 t/m 15 jaar

Senioren

15 jaar en ouder

Welkom bij seagulls

Wij zijn een vereniging die zich wil profileren als een gezellige en financieel gezonde vereniging, waar naar hartenlust door iedereen op zijn/haar eigen niveau de honk -en softbal sport kan worden beoefend. Kortom, de gezelligste sportvereniging van Harlingen voor jong en oud!

draag jij seagulls een warm hart toe?

Seagulls zoekt ondersteuning bij het waarmaken van onze ambities, die de vereniging sterker en zichtbaarder kunnen maken. Bekijk de sponsor mogelijkheden.

Bekijk onze

gratis de club sponsoren?

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Seagulls, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online bij diverse webwinkels (zoals Bol.com, Coolblue en Thuisbezorgd)  en Seagulls ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Wil jij Seagulls GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. 

volg seagulls

op social media

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl 

× Vragen? WhatsApp ons