Honkbalvereniging Seagulls officieel opgericht

17-01-2019

Harlingen is een vereniging rijker. Vorige week vrijdag is de honk- en softbalvereniging Noordwest-Friesland Seagulls officieel geregistreerd als vereniging bij het Harlinger notariskantoor Jelsma-Koelma.

Notariskantoor Jelsma-Koelma draagt het verenigingsleven in Harlingen een warm hart toe en was bereid de inschrijving van de nieuwe vereniging te sponsoren. Het bestuur van de vereniging, bestaande uit voorzitter Chiel Faber, secretaris Maaike Brandes en penningmeester Martien van den Haak is verheugd met de inschrijving.

Tijdens het traject tot oprichting van de vereniging is het initiatief van alle kanten gesteund. Het bestuur spreekt zijn dank uit voor de steun van de gemeente Harlingen, de steun van fc Harlingen (voor het gebruikmaken van hun faciliteiten in de donkere maanden), het materiaal dat beschikbaar is gesteld door de rsg Simon Vestdijk, de begeleiding vanuit de KNBSB, de steun van andere honk- en softbalverenigingen en groothandel Covee voor het opsturen van een promotiepakket.

Ook gaat de dank uit naar lokale bedrijven die al in de opstartfase bereid waren om het initiatief te sponsoren met een bijdrage of hun diensten: Kunststofvloeren Friesland, Cleq.io, Koopmans en Zwart elektrotechniek en Notariskantoor Jelsma-Koelma. Het bestuur is enthousiast dat lokale ondernemers het sportieve initiatief omarmen.

Wil jij ook honk- en softballen? Op dit moment traint de jeugd onder de 16 jaar elke dinsdag in de gymzaal van ikc het Noorderlicht. Vanaf begin maart zullen de mannen en vrouwen de training hervatten. Dit zal gebeuren op het kunstgras van fc Harlingen. Wil jij ook een keer meetrainen en ontdekken of de honk- en softbalsport wat voor jou is? Stuur dan vrijblijvend een bericht naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl en train vier keer gratis mee.

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl 

× Vragen? WhatsApp ons