Seagulls shirtssponsor Sailmaster BV

Nieuwe shirtsponsor voor de Seagulls aspiranten

Seagulls mag een nieuwe shirtsponsor verwelkomen: Sailmaster BV!

Het aspiranten team van de Seagulls honkbalt vol trots in de nieuwe shirts die gesponsord zijn door Sailmaster BV.
Sailmaster BV is een bedrijf met zijn thuisbasis in Harlingen, dat zich bezig houdt met het tuigen van Tallships wereldwijd.In gewone taal betekent dit dat het team van Sailmaster over de hele wereld werkzaam is met het leveren, onderhouden, repareren en nieuw bouwen van de tuigages; het samenstel van staaldraad, touw, masten en zeilen van grote zeilschepen.

Daarnaast verzorgt Sailmaster BV ook de training van nieuwe Tallship crews en levert nautische ondersteuningVan de grote zeilschepen die op Sail Harlingen of Sail Amsterdam te bewonderen zijn is een behoorlijk deel getuigd door het team van Sailmaster of wordt door hen onderhouden.

Op dit moment is Sailmaster bezig met het optuigen van de Gorch Fock II; het opleidingsschip van de Duitse Marine en gelijktijdig is een tweede ploeg bezig met het aftuigen van de VOIC Amsterdam die normaal bij het Nationaal Scheepvaart museum te Amsterdam te bewonderen is.In maart van dit jaar kreeg de Alexander von Humboldt zijn onderhoudsbeurt in Harlingen aan de Nieuwe Willemskade.

Sailmaster BV draagt de sportende jeugd een warm hart toe en is vereerd het aspiranten team van Seagulls op deze manier te mogen ondersteunen.

Foto’s zijn gemaakt door Edwin Kooren

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl 

× Vragen? WhatsApp ons