Seagulls pakken bijna eerste winst

09/06/2019

HARLINGEN – Onder een heerlijke zomeravond zon speelde het mixed-softbal team van de Seagulls afgelopen maandag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Drachten Diamonds.

Het Seagulls team bestond uit Alicia, Ariël, Chiel, Judith, Karin, Kayleigh, Myrthe, Tim, Tjerk en Zacheus. Een mooie mix van spelers uit Harlingen, Franeker, Kimswerd en Sneek. Het werd een sportieve, gezellige en geslaagde wedstrijd.

De Seagulls begonnen, onder de bezielende leiding van coach Herman, de wedstrijd aan slag.  Vanaf de eerste pitch lieten de Seagulls zien de bal goed te kunnen raken. De honkslagen volgden zich in rap tempo op.

Ook aan de andere kant van de bal ging het de Seagulls goed af. Goed verdedigend werk zorgde ervoor dat de meer ervaren Drachten Diamonds de gehele wedstrijd binnen schootsafstand bleven. Het spelniveau wordt steeds beter, dankzij de leuke en goede trainingen van Tjerk en Ariël, en dit zie je terug in de wedstrijden.

Het leek lang dat Drachten de overwinning ging binnenhalen, maar de Seagulls bleven, mede dankzij de goede teamspirit, strijden tot de laatste uit. Dit resulteerde in een spannende vijfde en laatste inning, waarin de Seagulls een verdiend gelijkspel uit het vuur wisten de slepen. Na anderhalf uur spelen stond de einduitslag 7-7 op het scorebord. Een mooi resultaat!

De wedstrijd was van beide kanten goed bevallen en in de derde helft werd reeds gesproken over een nieuwe afspraak. De Drachtsters spraken hun lof uit voor onze nieuwe vereniging.  Enthousiast geworden na het lezen van dit verslag en wil jij ook vrijblijvend meetrainen? Wees welkom! Stuur een e-mail naar secretaris@noordwestfrieslandseagulls.nl of kom langs op donderdagavond achter de Waddenhal.

×

Hi!

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor onze trainingen? Start een WhatsApp chat, of stuur een email naar info@noordwestfrieslandseagulls.nl 

× Vragen? WhatsApp ons